Kestane Közleme..

Hafta sonu geldi çattı.. Benim gibi herkesin yüzünde bir tebessüm:) Öncelikle Cumanız Hayırlı olsun.

Hafta sonu evde keyif yapmak isteyenler için çay yanına bir aparatif sunuyorum.

Malzemeler:

  • İstediğiniz kadar kestane
  • Kaynar su
  • Fırın
  • Bıçak:)

Yapılışı:

  • Kestaneleri soğuk suda ovalayarak yıkayın.
  • 4 tarafından derin çizikler atınız. Çizikleri başından başlayarak atınız.
  • En az yarım saat-1 saat kaynar suda bekletiniz.
  • Suyunu süzüp kurulayınız.

  • 200 derecelik fırında kabukları açılıp kızarana kadar közleyiniz.
  • Ilıdıktan sonra servis yapınız.


Reklamlar

2 Responses to Kestane Közleme..

  1. özlem says:

    süpersin sen arkadaşım sanırım hiç bir kuvvet gerektirmeden açılıveriyolar..canım istedi bak

  2. özlem says:

    bunu daha önce neden denemedik diye çok hayıflandık muhammedle.. daha önce zorlardık ki açılsın diye.şimdi pişice açılmış oluyorlar zaten…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: